Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mitt panikmonster

 

- Du monstret?

 

- Ja.

 

- Du och jag har ju gått länge tillsamman nu...

 

- Ja.

 

- Du känner mig rätt väl nu...

 

- Ja.

 

- Vore det inte skönt att jävlas med något nytt?

 

- Hur tänker du nu?

 

- Du vet, där ute finns mängder med vackert och oförorenta

  ljus som du kan mörklägga

 

- Nä, inget för mig!

 

- Varför?

 

- Jag är trygg hos dig.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 415 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-17 20:57



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Grattis till den välförtjänta guldstjärnan:)
2009-08-20

  Svartsilver
så himla klockren. verkligen bra!
2009-08-18

  Baystream
hehe, ah gillar skarpt!
2009-08-18

    prima donna
förstår att det är allvarligt men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är kul. Din humor, kan man få den inlagd på burk?...ja fast det är den ju redan...tänkte inte på det.
2009-08-18

  Sturesdotter
Ack, den monsterbiten vill man inte ha i sitt liv
men de brukar vara som iglar

mycket väl skildrat
2009-08-17

  Lindalou
En text som lockar till skratt samtidigt som den är stark och tung..
2009-08-17

  sulimaa
Hhahahahahahha men Patrick...vad skulle jag göra utan dina små underbara texter som får mig att skratta så....du e ju bara för bra!!!! Kramisen
2009-08-17

  Junitvillingen
Men himmel & pannkaka!! Varifrån får du allt? Slutet på denna är ju hur fyndigt som helst - både på ett ruskigt och fascinerande sätt. Massa rosor till dig för denna!!
2009-08-17

  etthjärtaäralltidrött
Gör slut!
2009-08-17

  Night Soul Woman
*asg*haha*applåder* bra illustrerat! *I like* haha
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar