Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gödslar as

de gödslas
som nysått gräs

ingen plats
där du inte nås

världen är letad
paradis hittat

lycklig gödslar jag as
tiden kan levra sig

vill inte bli äldre
men tror att tid är makt




Fri vers av Tini Tut
Läst 617 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-17 23:08



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
"vill inte bli äldre
men tid är makt"

ska försöka tänka så:)
mycket bra! Tack!
2010-06-14

  Ulf D VIP
"tiden kan levra sig", häftigt. Mot tidens obarmhärtiga maktspråk kan vi inta annat än förvara oss med pennan. Ditt försvar inger hopp.
2010-06-05

  Lasseman VIP
En bra text av dig min vän.. som gör att man börjar tänka.. kram och applåder
2010-01-03

  mjuk
Absolut visst är det så, tid är makt. Underbart att hitta paradiset :))
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut