Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag är ingen kändis

ingen idrottsstjärna
ingen kändis
bara en "tant"
som inget särskilt
värde har

kanske blir man utvald
att få tillhöra dem som
snart ska få bo i
evigheten

det är
ingen som gör sig
någon brådska
trots att man vet att
glioblastiom är malignt
och växer snabbt

har vi samma värde tro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-18 16:44



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Sjukvårdens prioriteringar

märkliga

svårbegripbara

om man inte är
kalkylerande siffermänniska

Kanske att amerikanska modellen
med att kunna stämma sjukvården, läkare ...

är ett bra system för att kunna
stämma i bäcken gällande
felprioriteringar?
2009-08-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, inte vet jag vad du har...
mycket av värde det vi har inom oss, sätter vi värde på själva
2009-08-22

  Annie b'larsson VIP
Ulla...GuldUlla! Är så tacksam att du är här. Du betyder mycket för mig. Jag är så tom på ord just nu, men du vet att jag tänker välidgt mycket på dig.
2009-08-22

  Eaglemountains VIP
Jag skriver under på Walborg .....
2009-08-20

  walborg
Så tacksam att Du finns här tillsammans med oss alla i vår gemensamma tid, Du generösa vän! Och vi får läsa Dina ovärderliga texter, och ta del av Dina tankar och känslor.
2009-08-19

  Sturesdotter
värdet av varmt hjärta är stort
2009-08-18

    sunnanvind
Sänder mod o tröst till dig..kramarna!!!
2009-08-18

  Njord
Vi har alla lika värde. Kämpa på så kankse evigheten kan vänta ett tag. En fin text till!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP