Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till JÖRGEN 5, du älskansvärda människa!


Han förlät mig - men jag


visst förlät du mig
visst förstod du

men jag står inte ut
med mig själv

det du har fått utstå för min skull
borde aldrig ha hänt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-18 16:47



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Svårast är att förlåta
sig själv

Nu händer det som händer
det har sina skäl

nåd är att kunna förlåta
att bli förlåten

för att man
bara är
människa
i nöd
2009-08-26

  Lejonhjärtas poesi
I sann kärlek och vänskap finns förståelsen och förlåtelsen är ett underbar handling att ge och att få, vi är alla bara människor...
2009-08-22

  Eaglemountains VIP
En del saker rår man inte över ..... Du är förlåten, och förstådd .....
2009-08-20

  Teresia Ridell
Att förlåta är svårt o oftast dömer vi oss själva hårdast. Men får man någons förlåtelse bör man oxå förlåta sig själv..annars faller ju allt ändå:(

Ibland gör man något galet o att bli förlåten o förlåta är stort.
2009-08-18

  Sturesdotter
man kan inte backa
gå framåt och han..förstår
du måste förlåta
dej
2009-08-18

  Njord
Nej det kan man alltid önska men om det nu har hänt så är det så skönt att man har dem som inte tycker det gör något och ändå älskar en.
Fin text
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP