Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar vid köksbordet en tisdag eftermiddag i mitten av augusti


TISDAG 18 AUGUSTI 2009

Regnet slår mot fönstret
det vill aldrig ge sig

Sitter med en kopp kaffe
bredvid ligger en bit kaka

Jag bakade en dag förra veckan
när lusten att baka fanns

Lyssnar på musik, Tomas DiLeva
tänker på allt och inget

Känner mig lite glad, ringde en vän
som jag inte hört av på länge

Vi hade mycket att prata om
en dag, när vädret är bättre

När regnet inte har övertaget
hoppas jag, att hon vill hälsa
på hos mig

Vill så gärna hon ska se att jag
har det bra nu

Bussen stannar precis vid huset
där jag bor, hon har en bit att
gå för att komma dit där bussen
stannar

Har hon ingen möjlighet tar jag
bilen åker till henne så vi får träffas
fika och prata

Ett helt år och lite mer har det hunnit
gå sedan vi senast träffades, så det
känns som det är dags

Ser ut genom fönstret ser hur det
blåser hur björkens grenar virvlar
runt

Jag fryser där jag sitter vid köksbordet
trots en varm tröja och värmeljusen
tända

Plötsligt blir det ljust i köket, ser hur
det spricker upp, solen har återvänt
för en stund

Solen så skönt att få se den igen, den
har varit borta alltför länge, nu glädjs
jag att få se den en liten stund



anits 18 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-18 23:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vänskap av den säregna sorten som håller för uppehåll i möten och tid beskriver du så fint
2009-08-20

  Eaglemountains VIP
Håller med Larz Gustafsson men tillägger även

Även Du också har en förmåga att få allt att
skina upp med Dina minnen
och fina vardagsberättelser till många vackra bilder. Allt
med värme. Mycket värme.

Kramar från vännen Ted
2009-08-19

  Lars Hedlin
VArma ord i Sensommaren,,*L*
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Di Leva har en förmåga att få allt att skina upp.
Jag har många roliga personliga minnen av hans framfart och hans humor. Allt med värme. Mycket värme.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP