Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster


Putsar antennerna

Kalibrerar

Samlar in
Silar

Ger återsken
Låter klok

Får in störsignal

Rämnar

Bygger upp

Bunker

Förskjutning

Ide

Repetera 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-19 09:50



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Snyggt skrivet och beskrivet!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke