Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohh sweet joy!

Bring it to me

Sweet sweet Joy

Feel my embrace
like a calm wind in the summer

Swarming in the morning mist
holding on varm and strong

Com! join me , Dance and play
all night into the day......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-19 12:58



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Lovely!
2009-08-22

  mare VIP
Glädjefyllda rader !
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin