Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanstrålande natt!

känner händers mjuka beröring
fjäderlätt utmed ryggen

Rysningar med behagfullhet tar överhanden

En siluett, hjärtat bankar bankar
rytmsikt högt

Allt stannar, stilla stilla hörs bara liv och lust

Doften av euforisk sammankomst
blommande kraft

Smakar dess nekatar och saft......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-19 13:03



Bookmark and Share


  sulimaa
Underbart sensuella ord ...det där med fjädrlätt är sensualismen i ett nötskal...
2009-08-23

  Sturesdotter
likt en varm sinnlig famn
fint
2009-08-22

  beam72
vackert skrivet
2009-08-20

  Epione VIP
Härligt härligt, så ska man ha det.
Underbara strofer
Applåd
2009-08-19

  Suzy med punkterna
Mjuk sensualism, mycket vackert
2009-08-19

  Junitvillingen
Här flödar sensualismen minsann...snyggt poetat:-)
2009-08-19

  Sturesdotter
närhet när den är som starkast
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin