En poetisk "duett", skriven ihop med underbara Propella
Tack!!!

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poetisk "duett", skriven ihop med underbara Propella
Tack!!!

 




Början

 

Minns du hur det började?
Jag gör det knappt

begäret - det skälvande stormande

Hur jag andades
genom dig
för min luft hade tagit slut

Hur länge varar ett begär?

Men också;
snårskogen på ditt bröst
din aviga skäggstubb

min tungas efterlämningar -
glittrande stigar längs din rygg

Hur du fångade in mig
i ditt nät
och jag trasslade, fastnade

Fingrar som vandrar mil
innan de når fram
 

Till slutet




Övriga genrer av SofiaN
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-07 10:42



Bookmark and Share


  AC
Eftersom det här var ett teamwork får jag väl dunka in samma kommentar här också ;-)

Tycker om temat som kan anas, som binder samman, utan att det blir övertydligt. Det snåriga, aviga, trassliga. De kringelikrokiga stigarna. Nätet och andnöden. Som om man vill, men ändå inte, men måste, fast det är dömt att misslyckas... typ. ;) Snyggt.
2005-10-07

  Propella
Shit, den här var ju skitbra!


*fnissar*
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN