Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Habegär


Doftblandningen
lik flämtningar av
lavendelremsor,
violpastiller,
sötlakrits

väckte
fingrarnas giriga krafsande
mot den grovstickade tröjan

Läpparnas svindel
vid dina

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-19 16:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Här får hjärnan åka karusell i vidunderlighet
2009-08-20

  Catharina Edin VIP
Grattis min vän till Uppmärksammad!
2009-08-20

  Peter Matsa
Snyggt. Älskar violpastiller.
Om jag visste var jag kunde hitta såna, skulle jag beställa flygfrakt om det så var från mars.
"Läpparnas svindel
vid dina"
Kanon!!!
Ja, alltihop menar jag.
2009-08-20

  peter markurth
kanonslut
2009-08-19

  Catharina Edin VIP
Bra skrivet - och fint nytt kort!
2009-08-19

  etthjärtaäralltidrött
vackert närvarande!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke