Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är från Celine Dion´s låt think twice. När jag hörde denna låt så kunde jag känna som hon.


Du kunde tänkt lite mer,,,,

Jag kunde känna att där var nåt som var fel,
du var det finaste i mitt liv.
Även om det inte varade länge.
När jag tittade in i dina ögon så såg jag ett litet ljus längts bort.
På nåt sätt kunde jag se att nåt skulle hända, jag kände det på mig.
Du gav mig inte mycket att gå på.
Tänker du på dig eller oss???
Säg inte det du tänker säga.
Titta tillbaka på livet innan du lämnar mig.
Var säker innan du stänger dörren för alltid.
Tänkt igen!
Snälla du kunde tänka en gång till för vår kärlek mellan varandra.
För våra minnes skull.
Elden och hoppet som fanns imon oss kunde bli större.
Du kunde ha tänkt mer innan du förstörde allt.
det kanske inte är så lätt men mer kunde du göra,
det kunde inte ha skurit så mycket i dig.
Jag kände ingen kniv i bröstet.
För när man är halvvägs upp så är man också halvvägs ner.
Vilket var du???
Jag menar allvar, även om du inte är här.
Jag kunde ha sagt nåt, men nu e det för sent.
Tänker du på dig eller oss???
Gör inte det du gör.
Mitt allt hängde på dig, men du kände inte det.
Allt som händer, jag kommer ge igen.
Innan du rullar tärningarna till en annan siffra.
Du kunde ha tänkt mer innan du förstörde allt.








Fri vers av fast i hans nät
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät