Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla jag hade idag


TA HAND OM MIG

Bär mig, led mig rätt, håll mig hårt,
ta min hand

Känn så bra Din hand passar i min
följ mig till ängen, där utsikten över
sjön och dom blånande bergen, får
mig att känna frid och lycka

Följ mig en bit på vägen, gör mig
sällskap, vill så gärna ha Dig nära
en liten stund till, innan våra vägar
skiljs och någon annan behöver Dig

Känn hur hösten nalkas, känner Du
som jag, att vinden har blivit kyligare
blåsten gör att vi går närmare varann

Ta hand om mig, nu när hösten nalkas,
låt mig känna frimodighet, inte krypa in
i mitt skal, stänga världen ute

Hjälp mig att känna förtröstan, för dagarna
som kommer, lär mig att känna frihet, att
jag är jag och vill så vara, alltid

Tack för att Du följde mig på vägen, lyssnade
till mitt pladder idag, precis som Du gjorde igår

Nu skiljs våra vägar, Du har någon annan, som
behöver Din hjälp och tröst, tack för att Du skänker
mig tro, hopp och kärlek



anits 21 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-21 16:29



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart vackert, till en vacker bild .....
2009-08-23

  Maria T
Så tryggt att ha en sådan Vän.
2009-08-23

  aol
vilka strängar du berör så ömt vackert
2009-08-21

    Saulus
Mycket vackert skrivet!!! Underbar känsla!
2009-08-21

  Larz Gustafsson VIP
En fin bön som jag säger mitt amen till.

"Take care of me", som Iggy Pop sjöng.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP