Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I möte med vatten


Din rörelses omfamning

öppnar mitt hjärta

så min själ gråter

av lycka




Fri vers av livsdans
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-21 17:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en fin och varm rörelse här !!
2009-10-12

  Cosmic Johanna
ååååh, längtar så efter ett sådant möte....

det var länge sen jag berördes så.

känner mig nästan avtrubbad nuförtiden.

men det går väll i vågor det med.

alla de vackra möten vi får till låns.

fint diktat, tyckte om,

applåder min vän.
2009-08-21

    ej medlem längre
Vattenvackervarmt
2009-08-21

  aol
underbart berörande
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans