Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odör


Vänder hem
Solitär
Nytvättade lakan
Sliten blick på
hotellvikt flik

Drömmar

prematura

Gelehjärta
illa flamberat
knapphändigt dolt
under
Salvador Dalis
Laguna

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-21 19:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Oj igen! Och sliten blick på hotellvikt flik - mycket bra!
2009-08-22

  Peter Matsa
Åh, odeur de la blii bleu bla...
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke