" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Månens goda smak

 

Jag ser henne under almen

där hon står med ryggen

mjukt lutat mot trädet

blickande ut på ett landskap

som för flera timmar sedan

dragit nattäcket över sig

 

hon tar ett par ljudlösa steg

i det kalla och fuktiga gräset

det verkar inte bekomma henne alls

 

hon lutar huvudet mjukt bakåt

och synar himlavalvets outtröttliga

glittrande skådespel

 

månen ser henne och lägger snabbt

en svag sepiatonad följsam ram runt hennes kontur

 

jag blinkar till månen

och säger tyst för mig själv

jag vet hur du känner

bara det vackraste vill man rama in

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 927 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-21 21:26



Bookmark and Share


  Aisha VIP
otroligt vackert!!
2011-01-30

  ophelia_drunknar
applåder !!!
2011-01-29

  karenina VIP
underbar betraktelse
2009-08-22

  Sturesdotter
framkallar små lustrysningar av lycka
därför att det är så mjukt berörande att det går rakt in i hjärtat
2009-08-22

  Fallgirl
Jag älskar den här! Läser den om och om igen! Får mig att drömma, och längta. Underbar ton, vackert, kärleksfullt... Visar DIN goda smak...
2009-08-21

  sulimaa
Nemen oj...så innerligt vackert Patrick....kärleksfullt...
2009-08-21

  Lindalou
Jag säger bara.. Åh så vackert...
2009-08-21

  etthjärtaäralltidrött
ömsint och vacker ton
bokmärker jag.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar