Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har aldrig glömt dig, du var en vän


MINNS DU

Minns du, våra små pratstunder
mörka augustikvällar, i en tid för
mycket länge sedan

Minns du, hur vi tände ljuset och
sedan satt med varsin tekopp mitt
emot varandra vid köksbordet

Minns du, hur våra händer möttes
hur vi viskande satt där i mörkret
med endast ett levande ljus tänt
pratade om framtiden, om livet

Så försvann du, utan ett ord, jag
visste inte vart du tagit vägen, ingen
annan heller

Länge tänkte jag på dig, har aldrig
glömt dig,

Minns du mig än, kommer du i håg
orden vi sa till varann

Det är länge sedan nu, vi var tonåringar
då, du var den ende jag litade på

Minns du, jag minns, ibland kommer
tankarna, vart tog du vägen, hur har
ditt liv varit

Jag minns, att någon berättade att
du och din familj, måste flytta, ingen
visste vart

Jag minns dig, tankarna kom till mig, när
jag en dag såg en bild på dig i en tidning,
du hade gift dig

Det var en vacker bild, ni såg så lyckliga
ut, på bilden fanns också många barn
jag kunde första att några var dina, och
några var din frus

Jag blev glad att se dig, livet såg ut att
ha varit snällt mot dig, du såg fräsch och
väldigt lycklig ut

Jag undrar inom mig ändå, minns du mig
våra små pratstunder, när det började
skymma, vi tände ljuset, pratade om livet
och framtiden

JAG MINNS


anits 21 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-21 23:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ljuva och ljusa minnen från förr, fint berättat, och igen, en helt underbar bild .....
2009-08-23

  Maria T
Ljuva minnen från
tonårstiden
2009-08-23

  Rosen VIP
Ljusa minnen bevaras i hjärtan, och som vanligt berör du i starka ord detta tema!
2009-08-22

  aol
du uttrycker dina minnen med en så magisk värme
såå fint berörande
2009-08-22

    Maria Malm
Ett fint minne att bevara.
2009-08-22

  poetryGirl
fin
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP