Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade vän

som en varm
ylletröja
trädde du
ditt underbara
jag
över min
frusna själ
ögonblick som
stannar för evigt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-22 19:47



Bookmark and Share


  Njord
En mycket skör och vacker text
2009-08-27

  walborg
Så vackert Du tar emot värmen från en vän som vill Dig väl i den här vackra dikten.
2009-08-27

  Gunilla VIP
Innerlig vänskap
värmer länge,
räcker länge
och långt

Underbart att
läsa dig igen!
2009-08-26

  Michaela Dutius
Oerhört vackert med kärlekens tyngd och närhet
2009-08-23

  Eaglemountains VIP
Underbara ord .....
2009-08-23

  Marreb
åh så vackert!
2009-08-22

  Eva Langrath VIP
Varma ord till en god vän
2009-08-22

  Mr Lindemann VIP
Ja, men det var fint och varmt uttryckt!
2009-08-22

  glittertindra
värmande vänskap som är precis som den ska vara...
2009-08-22

  Lejonhjärtas poesi
Underbara rader om vänskap, däri finns mycken kärlek och omtanke.
2009-08-22

    Maria Malm
Precis så är en älskad vän.
2009-08-22

  Teresia Ridell
Som höstens återhämtning. Varmt the o vemod i ett.
Fint !!
2009-08-22

    ej medlem längre
Underbar metafor!
2009-08-22

  jacqueline
Vilken härlig metafor: "som en varm ylletröja trädde du ditt underbara jag över min frusna själ". Fint uttryckt.
2009-08-22

  * Ammi *
Ja det finns ögonblick vi aldrig glömmer ..
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP