Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"iställetförliv"

Varför lever en del ett "iställetförliv"?

Hur kan man andas och känna

tillfredställelse då?


Är det så svårt att ta hänsyn

till sig själv att man istället

offrar sig?






Fri vers av mjuk
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-22 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk