Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom när jag mötte en vän


JAG SAKNAR DIG

När jag tänker på dig, din ögon
din ödmjulhet

Så känner jag mig, priviligerad
som får vara din vän

Du tränger dig aldrig på, undrar
försiktigt, kan vi träffas, sitta ner
prata en stund

Din ödmjukhet och ditt lugn, du
utstrålar, gör at jag alltid känner
mig trygg och lugn i ditt sällskap

Jag har flyttat, du sa när vi möttes
att jag såg gladare och lugnare ut

Det måste jag hålla med om, du har
också flyttat, du sa att det känns bra,
du har närmare till ditt arbete nu

Den dagen vi möttes, var du här för
att hjälpa din mor, hon saknar dig,
den dagliga kontakten, när du du
kom förbi, för se hur hon hade det

Jag vet att du är en vän att lita på
nästa gång du kommer för att besöka
och hjälpa din mor

Då vill du komma, se hur jag fått det
prata en stund, fika tillsammans, det
längtar jag till, du ska veta att jag
saknar dig

Vi träffades ofta sporadiskt, du är en
fin vän, som alltid är dig själv, säger
precis som det är, gör dig inte till, det
har du aldrig gjort

Det uppskattar jag mycket, din ödmjukhet
likaså, ja, jag saknar dig, mycket


anits 23 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-23 11:46



Bookmark and Share


  Maria T
En äkta vän längtar
man alltid efter
2009-08-24

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet om en vän .....
2009-08-23

  Lars Hedlin
VAckra ord...*L*
2009-08-23

  thyra
Fint om en vän!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP