Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kötthydda


Hans kropp

föll ljudlöst

virvlande lufthav omkring sig

dunsade

skvätte

svett och saliv

men han skrattade

innifrån sin hydda

av kött...




Övriga genrer av Inger Eriksson
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-23 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson