Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande Själ!

Jag viskar i tysthet

Små själsliga ord
jag tystnar en stund
och låter känslorna rå

Att förstå när det sker
att kunna se

Lätta spår i den skira luften
spinner vackert likt sockervadd
och sockriga bubblor

Känner gryningsljuset nalkas....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-23 13:40



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så vackert och mjukt skrivet

"Jag viskar i tysthet

Små själsliga ord
jag tystnar en stund
och låter tystnaden rå"

ljuvligt fint!
2016-04-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så...just så,,,:))
2009-09-04

  mare VIP
Mycket fin.....
2009-08-24

  anits VIP
Vackert och berörande
2009-08-23

  Suzy med punkterna
Bubblande känsla, varm och ombonad
2009-08-23

  Junitvillingen
Mysigt, varmt och ömt. De flätade orden blir allihop tillsammans ett litet mästerverk. Gillar skarpt:-)
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin