Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i Natten!

Naken ligger jag på vita bomullslakan

Funderar på livet
inget är givet

Tar på en känsla
rak och ärlig in i natten

Silverfärgade strimmor från
fönster lätt på glänt

Orkar jag stå ut innan natten är slut?

Dagen gryr vad finns att se?
Upplevelser! Vi får väl se......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 440 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-23 17:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hoppet och längtan inbäddad i vita lakan, fint
2009-08-25

  Gisela Nordell
Skön känsla att ligga naken på vita
bomullslakan

och invänta något

kittlade

eggande i sin renhet
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin