Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ny jord


I stunder kan hon känna
regnet mot sitt hjärta
långsamma
rännilar
hon sluter sina ögon
tankar tystnar
och vilar
en vemodig sorg
talar utan ord
hon vet att hon
måste rota sig och
växa i ny jord




Fri vers av SeXara
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-23 22:04



Bookmark and Share


  peter markurth
gllar den
2009-08-23

  livsdans
Fin!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara