Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten


VART TOG DOM VÄGEN, SPÅREN

När jag kom tillbaka

var dina spår i sanden borta

bara mina fanns att beskåda


anits 23 augusti 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-23 23:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Var det Dina, eller var det Du som bars.....?

Vackert .....
2009-08-27

  Maria T
Tankar i natten.
Bara ett spår kvar i sanden
och det var dina?
2009-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går till klassikern "Spår i sanden" (eller var det "¨på stranden"?)
2009-08-24

  Elaine.S VIP
Det där var fint, ord som kan rymma så oändligt mycket.
2009-08-24

  poetryGirl
drömlikt
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP