Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu vet jag, jag ska aldrig gifta mig


jag slutar ändå aldrig att älska


det är vi
det är du
det är jag
det är ingen


du är inuti
du är utanpå
du är klar
du är ingenting


det är högtryck
det är lågtryck
det är mitt emellan
det är ingenting


det är varmt
det är kallt
det är ljummet
det är slut


vi är kära
du är kär
jag är kär
men vi är ingenting




Fri vers av Mäkitalo
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo