Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du håller mig vaken


Nattens tysta stillhet
framhäver mörkrets
betagande skönhet
där du ligger i flämtande
stearinsljus episka drömmar
mina ord smeker dig naken
viskande varma strömmar
av hetta som håller mig vaken




Fri vers av SeXara
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-25 23:01



Bookmark and Share


  peter markurth
ja det var hett
2009-08-25

  Gawain
Hett. Värst så varmt det kändes, mycket bra. Snyggt porträtt av en angenäm dröm. Eller verklighet.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara