Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar innan jag går till sängs


LÅGAN HÅLLER JAG BRINNANDE

Jag har tänt mina ljus, sitter och
ser in lågan

Har släckt alla lampor, det är så
tyst så stilla

Jag njuter av dagen, som varit
som jag fick njuta av

Kvällen börjar lida mot sitt slut
natten börjar närma sig

Snart dags att gå till sängs, tänker
på dom som inte har en säng, att
lägga sig i

Mina tankar går till dom, som inte har
någon nära sig, få känna värme och
kärlek

Visst saknar jag närhet, ömhet, tillit och
kärlek, men jag är ändå inte ensam

Jag har mina barn, mina fina barnbarn,
så jag behöver inte sörja över det

Till all dom som i natt inte har värme
en säng att sova i, som är helt ensam
sänder jag mina tankar i kväll

Jag känner sorg i mitt hjärta, över hur
det är i världen, undrar, blir det bättre
när vi närmar oss evighetens ljus



anits 25 augusti 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-25 23:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så vackert skrivet, i ödmjukhet och omtänksamhet .....
2009-08-27

  Elaine.S VIP
Fina tankar i den sena kvällen, omsorg om andra!!
2009-08-26

  Larz Gustafsson VIP
"När vi tågar in i sälla Kaanan finnes inga sorgetårar kvar"
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP