Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halvfullt eller halvtomt, det är frågan.


Fokus


lätt att se
det man
missat


men det är
det man prickar
som är livet




Övriga genrer av Water VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-26 10:27



Bookmark and Share


  Havsbris
Hmmmmm

duuuuuu, gör mig att
tänka hahahhahhah

Otroligt bra
resonemang, som
lämnar plats till
diskussion och oilka
tankar eller bilder,
beroende på egna
erfarenhter eller
lärdom...

Finns en balans i
universum, naturen,
jorden! Den balans
måste också finnas
på den mänskliga
sida för att kunna gå
framåt och kunna
jämföra för att välja,
för att kuna värdera
även i detta känsliga
eller
andliga ;o))))))))

Alltid lätt att se det
som är stor, och nobba
det mindre; vi brukar
tar saker för given,
och livet går ändå
vidare och det
hjälper på travet ;o)
vi är "djur" och inte
tillfredställande ...


BRAVO!!!!!!!!!!
2009-09-29

  noname_realmind
Mitt i prick om man säger... ;)

Kanske behövs både och. Både missar och prickar. För att man ska växa och utvecklas som själ och människa. *L*
2009-08-26

  hl
hmm
2009-08-26

    leelee
Sâ sant, sâ sant, men varför är det sâ svârt att komma ihâg alla träffar dâ? Mysko. *muttrar*
2009-08-26

  SurtantZ
Jajemeeeen säger dom i B-forsen :-)
2009-08-26

  walborg
Mitt-i-prick-resonemang om livet!!!! Varmt tack!
2009-08-26

  sulimaa
Japp så sant...önskar fler kunde se det så :)
2009-08-26

    ej medlem längre
DET var prickat mitt i prickamentet!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP