Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tappert försök

Jag ville gärna
en vacker haiku
skriva
-men fann ej de rätta orden




Fri vers av annabelle
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 12:20



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så kan det vara ibland
Man finner inte de rätta orden
Ibland står det bara helt still
:))

Mvh

Ken
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle