Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett till försök, kanske ej med de rätta orden, men ändå. Jag tror detta är en haiku.


Haiku

Regndroppar faller

de blanka bladen ger vika

bugar sig




Bunden vers (Haiku) av annabelle
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle