Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu känns det så här


JAG HAR FUNDERAT PÅ EN SAK

Jag har funderat på en sak, nu när
alla hjälpmedel man behöver för att
klara sig i vardagen, plötsligt ska ha
en hjälpmedelsavgift

Tänk om man kunde göra som björnen,
när det börjar bli höst, kallt och mörkt
krypa in i sitt lilla ide

Då behövs inga hjälpmedel, ingen sjukvård
man behöver inte äta, matkontot blir noll

Ingen el går åt, man behöver inte telefon,
mobilen kan man stänga av, ingen tidning

Tänk vad billigt det skulle bli att leva under
några månader

Men det kommer säkert våra politiker på,
och tar en hög avgift av alla som väljer
att gå i ide



anits 26 augusti 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 23:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tänkvärda tankar ..... en god idé att gå i ide .....
2009-08-27

  Michaela Dutius
jag förstår känslan av utanförskap.
Men du är inte utanför om du inte låter dig ålaceras där.
Och du skriker- det är bra för dig - och för många andra som får nytt mod av att läsa
2009-08-27

  Larz Gustafsson VIP
En intressant ide-ologi.
Har själv snuddat vid tanken.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP