Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haväng Foto: Eva Langrath


Från ingenstans

 

som en vindpust

ljudlöst

dök de upp

intill

flickan och hästen

passerar

försvinner

likt tanken

ibland

© Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-27 15:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så levande vacker bild och vackra ord.
Applåd!
2009-09-03

    Bodil Sandberg
Härlig poesi..underbart fint!!!
2009-08-31

  Miss Mod
Vackert Eva, när tankar liknas vid flickor och hästar.
2009-08-27

  Fredrik P. VIP
åh, jättefint foto
från Österlens pärla
- Haväng - med
värdefull tankedikt.
tack
2009-08-27

  Rachel Roth
underbart!
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP