Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bitterhet


Livet är en hora

Livet är en hora som jag inte har råd med
Så dra åt helvete och lämna mig ifred
Sitter här ensam, sårad, arg och depressiv,
Det finns ingenting som jag orkar eller duger till
Övergiven, apatisk, berusad och destruktiv
Det finns ingenting som jag har lust med eller som jag vill

Jag visar mig som den jag är för jag döljer ingenting
Pallar du inte att se min sanning så vänd om och spring
Jag har tröttnat på att ge när de andra bara tar och tar
Jag har slutat att längta för det tjänar ändå inget till
Alla andra går vidare medan jag sitter ensam kvar
Jag har slutat drömma för det blir ändå aldrig som jag vill




Fri vers av Johnny Joe
Läst 857 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-27 17:18



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
fruktansvärt bra!
2009-08-28

  peter markurth
bra språk, gillar substans, och flyt
2009-08-27

  flickan i spann
ljus till dig (menar inte att provocera..och är inte religiös..)
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe