Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren är över.


Nu är det tid igen!

Motvilligt så startar jag igen.
Sommaren är över och mörkare kommer det att bli.
Då är det dags att börja skriva, skriva bort mörkret.
Är det någon som känner igen sig.....?

In under tak, mellan väggar.
Se ut - genom fönster.
Mörkt är det ute - i alla fall här ifrån, innanför fönstret.
År det någon som känner igen sig.....?







Fri vers av Lars Eriksson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson