Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och känner mig som en julgransbelysning


Jag släcker ner

Nu släcks
funktionernas
lampor ner

Balansen
avståndsbedömningar
synfält
urskilja bak och förgrund

Vilken lampa
som släcks
imorgon vet inte dagen än




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-27 22:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kan inte ens med min vilda fantasi
föreställa mig denna situation.
Kan bara ana
att det enda som gäller är
nu.
Kram!
2009-08-27

  walborg
Du måste få sova riktigt riktigt gott för att samla krafterna nu vännen.
2009-08-27

  Eva Langrath VIP
En stor kram
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP