Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hänga för alla speglar var nog en bra idé


Vem äger min kropp

Kortisonrunt ansikte
huvudfoting
ben och armar
som spindlar

Det mest motbjudande
jag har skådat
Är detta jag
som en gång hade lyckliga ögon

Självförtroende är numera
endast ett ord
Lilla hjärnan är skadad
men inte personlighet och "tänkhjärna"

Som om det hjälper när
motbjudande är min
självuppfattning

Kärlek och värme
vågar jag varken
uttala eller
drömma om

Det är helt enkelt kört
tills jag får tillbaks
kroppen ur
kortisonklorna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 22:16



Bookmark and Share


  genni VIP
En tillfällig lösning för att du min vän ska må bra. Efter all behandling så kommer du att må bra och känna att "Jag fixade det trots allt!"
Ulla, du är fin för den du är, kram
2009-08-28

    ej medlem längre
Har cortisonbehandlats så jag förstår dig....kramar om
2009-08-28

  walborg
Ja snart skall du slippa cortisonet - tills dess Inga Speglar!!!!!Bara vännernas glada ögon när de möter Dig och våra ord när vi får läsa Dig!
2009-08-27

  Eva Langrath VIP
så väl jag känner igen din känsla när månasiktet tittade tillbaka från spegeln, bra fångat
2009-08-27

  * Ammi *
jamen mitt i allt elände får man vara glad över att cortisonet finns, det är kanske ingen tröst nu, men hur hade det varit utan? det yttre är bara ett skal, det inre är du! kära vännen, kramar
2009-08-27

  Gunilla VIP
Kortisonet förvandlar det yttre,
hjälper en hel del det inre.
En göteborgsläkare sa en gång
att sjukhusen skulle bestå av två poler.
Man kommer akut in i den ena änden,
blir behandlad och blir av med sjukdomen,
i andra änden behandlas man för biverkningarna,
som sjukdomsbehandlingen orsakat
och kommer ut som en ny människa!
Kram!
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP