Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En arbetskamrat som går i pension


Avsked

En kvinna vi känner
ska nu vidare gå
Ett nytt steg i livet
mer tid kommer få

Vi avundas dig
din friare tid
Vi hoppas du känner
i hjärtat frid

Ingen mer stress
nu får du sova
Men när det diffar i Fina
kan du väl lova

Att du ilar hit
Och allt reder ut
En avstämningsklippa
Har nu gjort slut

Ditt röda hår
en passionerad karaktär
En omtänksam kvinna
vår Piroska är

Vi hoppas ditt sinne
för konstnärlighet
Får utlopp i livet
för det vi vet

Du anlag har
för det och kultur
Nu har vår Piroska
Sluppit ur sin bur










Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 14:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara fina ord till en kär kollega..så gott att få såna varma rader..gör henne säkert glader**
2009-08-28

  aol
ler gillas bravo
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt