Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se sig själv som motbjudande i nuvarande tillstånd, det ger inga goda odds på kärleksstegen. Men man får reflekioner i massor....


Var är kärleken

var
är leken
den om stunderna
vi stal
när två hjärtan
råkade komma i samma rytm
och slå gemensamma slag

fanns den kärleken
eller är
den enbart
en produkt av min
längtan

oavsett vilket
så minns mina
celler
något att
längta till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-28 15:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Dina ord får mig att tänka på en övning
vi gjorde på en kurs
-alla hade förbundna ögon
vi gick runt och fattade varandras händer
via händerna kände vi in varandra
och den vi fastnade mest för
skulle vi hålla fast vid
tills övningen var över...
När bindlarna togs av
blev alla förvånade över
vem man hade fastnat för,
det var den man minst hade trott
när man hade betraktat varandra.
2009-08-28

  walborg
En underbart tillitsfull konklusion - att behålla sina goda härliga intryck och se dem som sin inre verklighet!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP