Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eftermäle blir inte stort. Inga pukor och trumpeter. Förhoppningsvis några odramatiska suckar och sedan evigheten....


Min stafettpinne

DU SOM VISSTE VEM JAG VAR
SÄG DET TILL NÅGON




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-28 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så gör jag.
Kram
2009-09-01

  Lena Renman
Varje människa är något stort, eftermäle är något mindre.
Många varma tanker till dej
2009-08-30

  Ilona _L
Kära Ulla, dig kommer jag aldrig att glömma!
Du var en av mina första kontakter här på poeter.se och vi har många gemensamma nämnare, skulle det visa sig.
Minns du uppropet vi ville göra, för c:a ett år sedan? Mot alla nya knäppa regelverk som alliansen skapade i det s k utanförskapet!

Vet du... jag hart så svårt att ta in att du skulle bli så sjuk, så plötsligt! Just när du började få lite styrfart efter din stora förlust.

Livet är nyckfullt och min förhoppning till dig är att du ska få vara så smärtfri som möjligt och att du hittar någonting i din tillvaro som känns meningsfullt.
Stor varm kram och många tankar till dig...
/Ilona
2009-08-28

  Gunilla VIP
Ja, det gör jag mer än gärna!
Vi behöver varandra
som goda förebilder,
vi behöver dig!
2009-08-28

  walborg
Det är i varandras minnen som vi lever kvar hos varandra.
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP