Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oddsen finns inte för oss. Inte för dig. Inte för mig.


Våra odds

Du är det sista
minnet jag kommer att ha
av den tröst
av det goda
kärleken rymmer

Du finns i
min tankar
tills tankarna flytt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-28 16:29



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kärleksförklaring som heter duga!

Lena
2009-08-30

  Gunilla VIP
Du finns för alltid i mitt hjärta!
Hjärtats gränsöverskridande kärlek är evig.
2009-08-28

  walborg
Det är i tankarna och i hjärtat vi bevarar det vi vill behålla och ha kvar av det som livet oss skänker.
2009-08-28

  peter markurth
välskriven, bra
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP