Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre korta.

I

Skrattgropar.

Dom hånar dig.
Du är allt dom vill vara.


II

Hon plockar ängar
och låser in dom.

Glascell.


III

Alla mil fabrikat
som tillverkats.

För att vi ska kunna
dölja oss för varandra.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 18:19



Bookmark and Share


  orange haze
SNYGGT
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus