Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Jag ställer alla
speglar på rad.

Sen springer jag baklänges
för att fånga skuggan.




Fri vers av Tonårsjesus
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 18:20



Bookmark and Share


  orange haze
MAGAD den här är ju typ helt underbar ju!!!!!!!!!!
2009-09-11

  orange haze
wow!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tonårsjesus