Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla ni fina vänner som skriver uppmuntringar till mig......


Jag kämpar

Varje stund
är en kamp
att jag är realist
förändrar inte det faktum
att jag tror att behandlingarna
kommer att bromsa förloppet.
Under tror jag inte på men
kämpar givetvis med de behandlingar
som står tillbuds......
Jag skulle för ett ögonblick behöva
glömma
den överdos av döden som slagit rot......
det är ju snart min älskade hunds tur
att möta sin död.......via mig
Fråga inte hur det känns.
Varje stund är en kamp......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-28 20:13



Bookmark and Share


  Ilona _L
Som sagt Ulla...önskar ord kunde lindra, men vet inte vad jag ska kunna säga annat än att jag sänder dig varma styrke kramar!
2009-09-02

  Bibbi VIP
Ord känns så futtiga ibland...
Kram
2009-09-01

    Melona
skickar ett fång med solrosor till dig
och ett gäng med kramar. fattar att du har det tugnt!
2009-09-01

  Gunilla VIP
Att gå genom nålsögat,
att tvinga någon annan att
gå igenom detsamma. . .
Vet hur det är att följa trogna
katt- och hundkompisar,
att famna dem när livet
passerar nålsögat.
Känner med dig, Ulla.
2009-08-31

  Lena Renman
Saknar ord men skickar varma tanker via detta meddelande i hyperrymden till dig.
2009-08-30

  * Ammi *
Ja just det, nu gäller det att sikta framåt. Du är en kämpe min vän, jag är ledsen för detta med Olga, men jag vet att du överväger alla möjligheter
styrkekramar från mig ..
2009-08-29

  Lejonhjärtas poesi
Varmaste tankar Ulla, du är värd att vinna kampen, så kämpa av hjärtat kämpa!
2009-08-28

  walborg
Din älskade hund är också sjuk. Det var mycket på en gång. Hoppas innerligt någon vän till Dig kan dela Ditt ansvar och Din smärta.
2009-08-28

  etthjärtaäralltidrött
varmaste kvällstankar till dig!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP