Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarn


Motsägelsefullt
som en T-formad spiral
Djupt utgrävd
Avlägsnad

Ville kroppen

stöta bort

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-29 10:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Smärta! Och ja, även grafiskt uttrycker texten sitt innehåll.
2009-08-30

  Catharina Edin VIP
Ser att du har bytt bild igen - den här var bäst hittills tycker jag - men jag vet ju förstås inte vilken effekt du är ute efter!
2009-08-29

  Carola Zettergren
Jo, ibland är det så..instämmer med Maria!
2009-08-29

    resilient
ja. Ibland blir det så. Gillar hur du arbetar med formen, hur texten långsamt
faller
ner
som
ur
ur
kroppen
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke