Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paralyserad

borde försöka hinna
göra så mycket som möjligt

av det jag inte gjorde

borde försöka hinna
känna så starkt som möjligt

av känslor jag aldrig vågade ha


gav mig själv den största gåvan - tid

att göra det ogjorda
att känna det okända


gav mig gåvan att vara

men är
bara paralyserad




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 16:07



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Stark och berörande, även stor igenkänningsfaktor
2010-07-07

    addict
jätte bra, stark dikt.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP