Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärkraft

 

Virvlande vågor

runt klippas fot,

virvlande vågor...

 

saltstänkt brus.

 

Mitt hav...

 

tack för att du finns,

tack för att du alltid är,

du som ger mig kraft

som bär.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 17:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker...stilla ord som pärlor på ett radband
2009-09-01

  peter markurth
välgjord
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP