Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aversion


Skrubbar cirklar,
mäter tråd;

röd.

Klipper vansinnig
som lutad över
med karisma i vrångstrupen.

Klickar bort don Juan.

Pimpsten suddar frågetecken.
Rinner järnsmak
vägen fram
förlagd,
blundar
utan gomsegel
mot.

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-30 09:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Svår. Hm. Klickar bort don Juan - är det en ledtråd? Letar, letar. Hm. Intressant!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke