Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt center


Känner

smakar

hör


ser

doftar


förnimmer


med hjärtat




Fri vers av livsdans
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyst hjärna
och hjärtat säger
gärna :)
2009-08-30

  Cosmic Johanna
En härlig plats att utgå ifrån,
tänk om fler gjorde så...


varma applåder för alla som bejakar hjärtats mysterier.
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans