Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla med känslor

Och omtänksamhetens tanke lade sig som ett solsken över mig, den
den gav mig glädje och kärlek till mig.
Den visade alla sina känslor fullkomligt villkorslöst.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt
Ödmjukhet i luften att andas
2013-09-20

  Margithe VIP
Vacker och känslosam, bra text som berör
2010-01-22

    Stormöga
den här gör mig väldigt glad! den känns liksom lite hoppfull!
2009-09-02

  Carola Zettergren
Mm..det är känsla det!:)
2009-09-01

  anits VIP
Vackert och berörande
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin