Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bud


En väntad chock.
Påbörjad sorg

viker knä.

Hamrar genom.

Alltid borta
i förtid.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-31 13:44



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Griper tag, dessa rader.
2009-08-31

  Catharina Edin VIP
Ja, det är så sant - de är alltid borta i förtid - om de så är 80 år.
2009-08-31

    resilient
väldigt bra beskrivet. Starkt.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke